Annons
Annons

Dagens produkt: Waterlily sun från Aerin


 

Lystring alla parfymmördar & påskharen!
Ett av mina absoluta favorit doftmärken landade precis på beautyredaktionen och finns nu också ute på svensk mark. Jag talar såklart om Aerin! Ja,  hon heter Lauder i efternamn och är barnbarn till legendariska (och coolaste beauty-ikonen)Estée Lauder. Om ni inte redan följer henne på Instagram så kan jag varmt rekommendera er att göra så. Hennes liv är nämligen precis sådär amerikanskt Hamptons härligt som man bara ser på film och man vill liksom leva i Arens värld av dofter, kläder, inredning och accessoarer i sann bohemisk jet-set anda. Varje sommarsäsong så inbillar jag mig att om jag bara ägde en Aerin blus så skulle semestern kännas fulländad. Men smakar det så kostar det, så  jag har fortfarande inte shoppat ett jota från henne.

Annons

Men nu kan jag och ni alltså i alla fall dofta mig in i Aerins värld. Perfekta lyxiga påskpresenten till er själva eller till någon som förtjänar det lilla extra.

De nio olika dofterna säljs exklusivt på Åhléns och jag rekommenderar er att ta er dit för en sniff-upplevelse utöver det vanliga.  Waterlily sun, 965 kr, esp,  r min favorit och doftar just varm sol och sprudlande näckrosor.

 

MUMS!

 

 

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar