Annons
Annons

Ett matnyttigt dygn i Paris


 


Sitter och kollar igenom bilder från mitt dygn i Paris, och det slår mig att Gud så mycket gott jag åt under dessa 24 H. Måste visa er! Jag är en väldigt matglad person, som ni nog kan se av dessa bilder. Eller, jag är ett matvrak helt enkelt som tycker att livet är alldeles för kort för att gå runt och vara hungrig. Och det är ju dessutom en ynnest att man får chansen här livet att njuta av så många godheter. 

Annons

Låt mig få fresta med följande kulinariska rätter:

Frukost:


French-style med Croissant, smör och sylt. Grapefruktjuice och typ tre koppar latte. Därefter toppade jag med skivad avokado och mango med färsk ingefära. Mums! 

Lunch


Intogs på hotel Pigalle. Kronärtskockor med dipp. En underbar avokadosmörgås och därefter en burrata med honung och citron vinigrette. Proppmätt och tillfredsställd!

Middag:


Vi åt middag på hotell Costes. Alltså spana in dessa tunna pommes-to die for! Åt upp hela tallriken. Innan dess beställde jag en syrlig ceviche med skaldjur till förrätt. Sköljde ner det hela med champagne och aperol spritzer. Skål och jösses så gott det var. 

Dagen efter åt vi lunch på ett av Hermès kontor i samband med en intervju som jag gjorde där (mer om de senare). Den var så fruktansvärt god så jag glömde att ta en enda bild på tabberaset. Men lyckades i alla fall fånga den vackra dukningen.


Middag avnöjts på flygplatsen. En tonfiskbaguette, inte så mycket för ögat, men ack så franskt ändå! 

Nu ska jag gå och försöka få till en sån där avokado och mangotallrik som jag blev helt besatt av på hotelfrukosten. Känns som en värdig nationaldagsfrukost.

Njut av er lediga dag!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar