Annons
Annons

Happy friday i bilder


 

Det har varit en härlig fredag! Den började hos By Malina där jag hade uppstartsmöte med designern Malin inför modeveckan. Jag har nämligen fått äran att göra hennes SS18 visning. Så kul. Kan inte avslöja några fina plagg ännu, men tog en bild på läskande dryck så kanske ni får en hint om var visningen är inspirerad ifrån!? 

Annons


Därefter anlände mina dofter från Jo Malone till ELLE redaktionen! Under deras lansering i Sverige som ägde rum på Grand Hotel så fick vi mixa fram vår egna doft! 


Jag valde Orange blossom ihop med Myrrh Tonka-bildar en gudomlig doftkombo enligt mig!

Jag har även jobbat vidare med ELLEs beautybilaga som kommer ut höst och dreglat över alla härliga nyheter!!


Nu ska jag och Nisse ner på torget och äta middag. Fredagsmyset kan börja! 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar