Annons
Annons

Hela listan från Nyhetsmorgon i tv4


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Här kommer mina tips och alla produkttips som jag hade med i Nyhetsmorgon i morse! och missade ni inslaget så ser ni det här!

Jag har delat upp det i tre kategorier för att få ett maxat glow från topp till tå: Kropp, ansikte och makeup. 

Och vi börjar med,

Kroppen:

Nu har de flesta av oss fått en gyllene ton på kroppen ( eller åtminstone så känner man sig inte som en magnesyl i huden) så nu gäller det att passa på att underhålla den bränna du har för att få den att sitta länge.

Mitt bästa knep är att torrborsta huden regelbundet innan varje dusch eller bad med en natur-borste. Det tar inte bara bort torra hudpartier och matt soltrött hud, det sätter också fart på blodcirkulationen och är bra för lymfsystemet. Genom att torrborsta regelbundet i några minuter så håller du brännan och huden fräsch utan att flaga.

Boosta kroppen extra efter torrborstning genom att dränka den med en mjukgörande kroppsolja för fukt och lyster.

För att få extra glammigt glow snabbt så är Tan gloss från Saint tropez, produkten du ej bör missa.

Denna gel ger höglans på ett kick med lyxigt bronsig ton på både ben armar och dekolletage.

En produkt att anmana på alla fester hela högsommaren och dessutom får du en glow-look länge.

Produkter Kropp:

Dare to bare, bronzing oil,  från Elisabeth Arden.

Tan gloss från Saint tropez.

Torrborste, naturapoteket.

Body scrub, Face Stockholm.

Salt och oljescrubb Himalaya scrubb, Rituals.

Ansikte:

Nu när sommaren är här är  det A&O att fukta, fukta och åter fukta. Jag skojar inte när jag tycker att du borde ta med ett fuktserum till stranden och alltid bära med dig en flaska med fukt i någon form i semesterväskan. 

och för att få en återfuktad sommarloook med mycket lyster och naturligt glow så är både sheetmasks och ansiktsmist din bästa vän under och efter semestern.

C-vitamin boostar ditt glow. För precis som det är uppiggande inuti kroppen så funderar C-vitamin som en energikick även på huden. Använd en booster eller ett serum med c-vitamin varje morgon.

För att få ett långsiktigt glow i ansiktet året om så gäller det att introducera syra i din hydvårdsrutin.

Tex med AHA-syra, fruktsyra eller  Alfahydroxisyror som det egentligen heter. Det är en gemensam beteckning för en rad naturligt förekommande syror. De finns naturligt i många livsmedel, särskilt i frukt, och förekommer också naturligt i människans kropp. Det finns många olika sorters AHA, till exempel citronsyra, mandelsyra, äpplesyra och mjölksyra. AHA:er har förmågan att frigöra döda, torra, ytligt liggande hudceller i det översta hudlagret.

Jag är också väldigt förtjust i Retinol, och vad är då Retinol?

Jo, ett A-vitamin i form av extremt små molekyler som når ända ner i det undre hudlagret, dermis. Allt efter som de de tas upp av huden förvandlas de till A-vitaminsyror som har en mängd hudförskönande egenskaper. Retinol är så kallat cell-kommunikativ. Retinol boostar både elastin och kollagen som håller huden spänstigt och mjuk, och stimulerar cellernas omsättning så att fina, nya hudceller snabbare kommer upp i överhuden. Därför har retinol förmåga att verkligen dramatiskt förbättra hudens struktur, genom att t ex minska och förhindra rynkor och jämna ut hudtonen

Syror och Retinol bör du börja med i höst, för att syror och soljus går inte ihop och kan skada huden. Glöm aldrig att använda SPF i ansiktet när du använder syror och retinol.

Produkter ansikte:

Pure vitamin C, Klairs.

Pure glow oil, Akademikliniken.

Glow boost vitamin C, Lumene.

Super retinol concentrate, Exuviance.

Sensitive skin peel pads, Elizabeth Arden PRO.

Rescue mist ACO.

Masq+ After sun sheet mask.

Makeup:

Mitt knep för att få ett naturligt men synbart glow är att mixa din foundation eller dagkräm med en flytande illuminating cream. Därefter duttar jag på med extra highlighter på kundben och näsrot samt ögonlock för en flawlwss glow-proof makeup .

Produkter makeup:

Foundation:

True radiance foundation, Clarins.

Glow foundation, Lumene,

Illuminations cream:
Glowing base, Sensai.

Glow cream, Erborian,

24k Gold luxury prism cream, Peter Thomas Roth.

Shy beam, Benefit.

Cream-highlighter:

High tea lighter, Make up store.

Glow expert, By Terry.

Suprime illuminator, Sensai.

Highlighter i puderform:

3D highlighter palette, Huda Beauty.

After glow, Urban Decay.

Hörs snart glow-lovers!

Annons
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar