Annons
Annons

Höstfavoriter på badrumshyllan


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Åh jag är så sugen på kickstarta den här hösten och även huden. Därför har jag städat badrumshyllan och fyllt den med en ny dos energi. Här är hudvården och makeupprodukterna som ska väcka nytt liv i min lata semesterhy.

Annons

C-vitamin på huden varje morgon:

Jag har laddat upp med hela två olika syrliga serum för extra glow. Energy C från Mesoestetic och Vitamin C drops från Klairs. Båda känns som en brusig multivitamin för huden! YAS!

En lugnande dos fukt morgon och kväll: 

Recovery cream från Akademikliniken, återhämtar huden från dagens bestyr och lägger en trygg barriär innan makeup. Olje serumet, Peptide4 night recovery cream-oil, Elemis säger slurp, tack o go natt till i huden innan läggdags.

Partyboost:
Inför alla kommande fester och kräftskivor har jag laddat upp med, Time retreat, radiance boost från Eve Lom. Och så stryker jag syra-padsen, Skin peel pads från Elizabeth Arden, både innan och dagen efter festen för maxat glow och som en återställare för huden.

Glow-makeup:

Ni vet ju vid det här laget och min favoritbas i höst kommer i från Sensai. Kan på riktigt inte leva utan Glowing base…just sayin. Snart finns hela serien i butik och online!

Men ljusreflekterande Radiance elixir, CC-serum,  från By Therry går inte av för hackor den heller och är dessutom mycket återfuktande. Passar utmärkt till dig som vill ha mycket glow utan för mycket makeup-känsla.

Lukta gott:

I höst doftar jag en mix av Myrrh Tonka och Orange blossom från Jo Malone. Mmmmm. Och vill jag snabbt fräscha till mig så har jag lyxen att äga en puderrosa  body lotion från Chance, Chanel.

Rengöring: 
Min nya favoritrengöring är denna gräddigt fluffiga och kommer ifrån Shiseido. Rekommenderas varmt om du precis som jag har torr hy. Mycket dryg är den också!

Multi-balm de luxe: 

Jag har nog aldrig ägt en sådan dyr burk till förhållande till storlek (30 ml). Man sätter ju nästan i halsen. Men faktum är att Restorative balm, Re-nutriv, från Estée Lauder,  råder bot på det mesta. Torra läppar, nagelband, förhårdnader,  eksem, insektsbett osv. Den har till och med trollat bort en torrfläck som min lilla 3-åring haft i över ett år på ryggen och kliat sönder om och om igen Blev desperat och smetade på detta blam och vips så var den borta. Använder balmet dock av snålhetssjäl endast i nödsituation.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar