Annons
Annons

Mina favoritplagg från Stylein’s AW 17 kollektion


 

Jag har åter igen fått äran att välja ut mina tre favoritlooks från Stylein AW 17 kollektion.

Du hittar Editor’s pick här.

Först och främst; jag har aldrig testat en mjukare och mer bärbar stickad tröja än

Annons

 Robert. Och att bära den tillsammans med Red skirt gör att du blir välklädd på sekunden till såväl vardag som fest.

Love it.

Armé-gröna Kappan Boel och byxan Bleecker skapar den perfekta jobb-outfitten för mig i höst. Jag känner mig välklädd men samtidigt extremt bekväm. Sen passar den ju även exakt lika bra efter jobbet och det är det jag älskar med Stylein’s designfilosofi.

Sist men inte minst så kommer jag även att shoppa den apelsinfärgade omlottklänningen, Swall, för hur underbar är inte den kimonoliknande skärningen till höstens alla kommande fester? Orange is the new black!

Spana in och shoppa mina val här. Du får 15% på ditt köp.
Happy shopping!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar