Annons
Annons

Mina två bästa sommarparfymer


 

 

Hej från redaktionen,

Just nu sitter jag och sniffar på säsongen skörd av sommardofter till ”Emma Testar”.  Jag tycker att det är så härligt att känna hur en doft kan skapa och förstärka minnen, och just under semestern vill man ju just det-skapa härliga sommarminnen som man sedan kan bära med sig och förlänga med hjälp av en doft när höstrusket står runt knuten.  Hur det går och vilka jag väljer ut till 2017 års fem bästa sommardofter kommer du att kunna läsa om i ELLE nr 6.

Annons

Tills dess så ger jag er mina topp två favoritparfymer från förra sommaren som ännu finns på marknaden.

 

 

 

Jag får aldrig nog av denna nöt och kokosdoftande, Soleil Blanc från Tom Ford. Och Beach från Bobbi Brown, doftar likt en tropisk strand med salta stänk mixat med ett sommarregn, typ. Båda rekommenderas varmt av moi!

Vilken är din favorit sommardoft?

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar