Annons
Annons

Rivstart på jobbet


 


Första arbetsdagen är avklarad, klockan är exakt 20.02 och jag sitter och väntar på tåget hem. 

Hujedamig vilken rivstart det blev, men det var helt medvetet från min sida. Jag och Karolina som är mode & skönhetsassistent på ELLE sparkade igång ELLEs stora beautybilaga som kommer ut i oktober.

Annons

Missa inte! Den kommer att vara fullmatad med beautytrender och alla nya skönhetsmåsten som du bör anamma i höst. Så peppad! 


Så var även skrivbordet proppat med härliga nya höstnyheter som jag inte bara packade upp, jag blev så entusiastisk att jag var tvungen att testa typ varenda liten burk också!  Bara det tog ju halva dagen.. haha. Hittade en ny favorit: extremt återfuktande och svalkande, Fresh jelly lotion från Waso, som är en ny ung serie från Shisedo. Hela serien bygger enbart på fukt-me like!!


Nu hem för att unna sig något smaskigt!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar