Annons
Annons

Så här lägger jag en naturligt bronsfärgad semesterlook


 

Efter en dag på stranden vill man göra sig fräsch till kvällen och se sådär naturligt solkysst ut, eller hur? Så här plockar jag fram glowet och hjälper bronset på traven för en flawless kvällslook hela semestern.

Annons

Steg-för-steg:

•Efter rengöring så sveper jag på, Skinrinse Bionic tonic pads, 349 kr, Exuvaince, i hela ansiktet. De stramar upp direkt och ger värsta glowet  (tänk dig ett minilyft för hela ansiktet, jag skämtar inte).

•Därefter ger jag huden en riktigt törstsläckare med, Lait-creme concentre, 259 kr, Embryolisse. Krämen ger ansiktet balans efter en dag med sol och salt. Därefter förbereder jag ansiktet för makeup med oljan, Prep and prime essential oil, 220 kr, MAC. Den vårdar och får sminket att sitta hela kvällen.

•Jag gillar att hålla huden naturlig på sommaren, därför trollar jag endast bort skavanker och mörka ringar med den ultra-lätta concealern, Un cover up, 389 kr, RMS Beauty.

•Därfter går jag på med den fantastiska, Contour duon, Shade and illuminate 01, 648kr, Tom Ford. Jag älskar den krämiga konsistensen och denna ger verkligen en bronzig bas med massor av lyster och  knivskarpa bronz-färgade konturer på ett naturligt vis. Jag baddar även ögonlocken med den mörka nyansen för att få ett djup i blicken.

• Efter det är det dags att gå loss med två till härliga favoritburkar från RMS beauty: Highlighter, Master mixer, 395 kr, lägger jag på överläppen och under ögonbrynet för ett bronsigt glow och därefter rosar jag till både läppar och kinder med smarta multi-produkten, lip-2-cheek,  i färgen Promise, 389 kr.

•Sist men inte minst ramar jag in ögat med, Bronze Naquet, 90kr, & Other stories, för att få en intensivare blick och avslutar med maskara.

• Vill du trots allt ha en extra dos glow i ansiktet och dekolletaget när solen lagt sig så måste du testa, Highlighter, glow shot, 330 kr, YSL. Wow-känsla på den och liten och nätt att ta med i handväskan.

Done!

PS: Måste få tipsa om de mest perfekta semestersandalerna. Dessa söta slip-in sandaler från Henry Kole är så bekväma tack vare den låga klackhöjden och så älskar jag den rosa färgen. Du köper dom här.

Snart är min semester här, bara några få veckor kvar nu tills vi åker till Italien och min favorit-look från Stylein ska såklart få åka med!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar