Annons
Annons

Skimrande semesterkänsla med Peace, love & Beach från Bobbi Brown


 

Ny vecka och nya beauty-möjligheter!

Är som sagt så sugen på semestern nu och vill bara börja att packa beauty-necessären med massor av göttiga produkter.

Som den här fabulösa skugg-trion till exempel. Jag gillar hela känslan att den är skapad för en brons och guld skimrande semesterlook och att förpackningen är gjord i kanvas. Kommer i tre olika färgskalor, den jag använder heter Beach och går i sandfärgade toner.

Annons

Skuggorna är mjuka och går att intensifiera beroende på hur mycket du vill skimra. På bilden använde jag den ljusa guldnyansen  på ögonlocket och ramade in ögat med den mörkare bronsfärgen.

Jag gillar att matcha färgen på makeupen med mina accessoarer, känns som om makeupen poppar eftra fint då. Det stora guldfärgade örhängen kommer i från Sophie By Sophie.

Sen kunde jag inte låta bli att dutta lite av ögonskuggan på kindbenen och näsroten också och kan meddela att paletten funkar utmärkt som highlighter om du vill hålla ned på vikten i semesterpackningen. Två flugor i en smäll med andra ord-sånt gillar jag.

Foto: Alma Westlund/Studioemmasvensson

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar