Annons
Annons

Tack för allt världens bästa ELLE


 

Hej alla beauty lovers! 

Vet ni, på fredag så jobbar jag min sista dag på ELLE. 

Efter två helt fantastiska år på världens bästa modemagasin ELLE så har jag hoppat på ett nytt projekt. Känns så konstigt, för dom här två jobbåren har varit dom bästa i mitt liv jag har njutit 100% av varje sekund. Det har varit en ynnest att få chansen att jobba med en sån snygg och proffsig produkt tillsammans med så fina och duktiga kollegor. Jag kommer att sakna allt.

Annons

Men, jag har fått äran att vara med och bygga upp Daisy Grace nya livstil och beauty-plattform och bli mode & skönhetschef på ett helt nytt online-magasin. En frestelse som jag inte kunde motstå och jag känner mig supertaggad!

Det innebär att detta blir mitt sista inlägg här på bloggen. Och jag vill verkligen från botten av mitt hjärta tacka er alla som varit inne och läst varje dag och kommit med så mycket sprudlande feedback. Ert engagemang har gått rakt in i mitt hjärta. Kärlek till er alla.

 

Jag kommer såklart se till att vi ses alldeles strax igen, i någon form, som jag just nu sitter och klurar på..

Varma kramar,

Emma

 

 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar